//Forever Imperfect
Ibu menjadi bestfriend terhebat! :)

Saturday @ 12:47 PM | 0 Comment [s]

Assalamualaikum everybadeyhhhhhhhhh. How are you? Ok, lama gila tak update. Hihihihi baru balik dari hostel ni. Tahfiz lah kata kan :3 hehehe. Em, k. Dugaan again and again. And, anak perempuan mesti rapat dengan mak dia berbanding ayah kan? Salah sorangnya ialah saya O:) heee. Em, bila umur dah meningkat, remaja,  kita dengan ibu kita dah macam bestfriend, bff, semua ada kan? well, Miera sampai share everything dengan mama Miera. Eventhough pasal "hati-perasaan" atau dalam kata lain, Miera suka siapa apa semua. Peace :D! hehehe wat lek wat peace bruuh!

  Em, beberapa hari lepas, kan Miera balik? Demam lah katakan >< tup tap tup tap, tengok orang yang kita sayang happy with other? It was like.................................................................................. haaa kewl liddat x) pfft! So, i just cried-cried-cried-cried and cried! Allah je tahu betapa sakitnya hatiku ini x'(\

  And, semalam eh dua hari lepas, hari Khamis.  Nobody home. Just me and mama je. So, Miera decide nak bagitahu mama. atleast takdelah pendam sorang-sorang kan? Ibu kan faham perasaan anak dia? yelah. Ibu dah terlebih makan garam daripada anak dia ni haa yang cerewet pantang terlebih garam >,<  hikhikhik.

  So, dalam pukul berapa tah. Miera turun *bawa handkerchief lagi tau :P* first-first cakap pasal biasa biasa dulu, then ' Mama, miera ada something nak share dengan mama ni ' mata Miera start berair . tapi time tu boleh tahan lagi, then cerita from start till tengah-tengah terus menangis bila Miera sebut " Mama....... Miera sayang dia ma, Miera taktahan kalau dia bermesra dengan orang lain depan Miera ma. Miera sedih........ " Mama pujuk and bagi kata semangat apa semua. Then mama tanya, " Miera prefer M ke S ? " ofcourse lah S maa! Mama pujuk apa semua. Dah dah settle, hati dah tenang-lega sikit dah luah kan segala isi hati terpedam selama 2 tahun ni.

  Last-last mama pesan. " Kalau Miera sayang dia, Miera jaga lah hubungan elok-elok. Mama pun rasa dia okay je dengan Miera, Mama berkenan dengan dia. Tapi, pelajaran jaga okay? " by that time, hati Miera berbunga-bunga bila sorang ibu "merestui" cehh merestui konon T______T kira macam okay lah kita dengan "dia" hehehe..

MIERA SAYANG MAMA :*


Older Post
The Disclaimer

Hi peeps. I'm the author of this blog. A teenage, 15.I wrote whatever i want.

Mieghaa I'm PREETY and i know it. Hihihi.

PLEASE BEHAVE YOURSELF! DO NOT COPY ANYTHING FROM HERE. TQ


Navigations!

Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mieghaaa

Best View at GOOGLE CHROME!